Theorie personenauto

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Zelf leren voor je theorie-examen is goed te doen, maar dan wel met het juiste lesmateriaal. In nagenoeg alle theorieboeken staan veel verkeerszaken. Je moet veel lezen en onthouden. Het is zeker goed dat je het weet.

De vraag is alleen: "Wat is belangrijk voor het CBR theorie-examen?"

 

Taven heeft de oplossing!!!
Wij zijn namelijk niet alleen compleet, maar ook doelgericht met deze online cursus.

 

Wij bieden je een perfecte mogelijkheid om zelf te leren en te oefenen. We maken het jou zo makkelijk mogelijk. Onze e-learning draagt er toe bij dat je spelenderwijs en in minder tijd geheel CBR theorie-examen klaar bent.

We hanteren dezelfde 9 examenonderwerpen als bij het CBR. De lessen in deze cursus zijn verweven in de examenonderwerpen.

In hoofdstuk "Stappenplan praktijkexamen B" wordt gespecificeerd welke lessen voor welk examenonderwerp gelden. Dit stelt je in staat om precies te zien welk examenonderdeel meer aandacht nodig heeft. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met studievragen. De vragen komen in verschillende formuleringen terug, zodat je andere vormen van vraagstelling ook goed kan beantwoorden. In deze cursus is gevaarherkenning eveneens verweven. We geven je niet alleen verkeerskennis en verkeersinzicht, maar ook praktische tips uit het dagelijks leven in het verkeer.